Sunday, 27 November 2011


Mai pakat tengok proses pembuatan cupcakes di delicieux cupcakes 5pm  d(-_-)b

Time-time cuti ni biasanye kitorang just rehat kat bilik sambil tengok movie. Tapi tetiba je rasa rajin nk buat cupcakes hari ni. So, jom kita tengok proses pembuatannya macam mana.



                                 Firstly, masukkan telur ngan gula



             Kemudian pukul telur dengan gula sampai kembang.




                        Lastly, masukkan dalam tempat pengukus dan kukus sehingga masak

             Delicieux Cupcakes Menu's
                      Chocolate Cupcakes (rm 1.00 per cup)


Orange Frozen Cupcakes (rm 1.50 per cup)


Carrot Delight Cupcakes (rm1.50 per cup)


Saturday, 26 November 2011


Delicieux Cupcakes 5pm

Cupcakes istimewa untuk semua. Terutamanya bagi mereka yang mahu meraikan majlis-majlis keramaian .

Paragraphs and Color ____________________________________________________________________________________________

Jangan rasa malu dan gusar. Hubungi kami sekarang untuk sebarang pertanyaan/ temujanji dan tempahan:

Delicieux Cupcakes 5pm
Universiti Sultan Zainal Abidin
Kampus Kusza, Gong Badak
21300 Kuala Terengganu, Terengganu

H/P: 012-9496337
E-mail : delicieuxcupcakes5pm@gmail.com



Untuk tempahan, sila isi borang dibawah:

BORANG PERTANYAAN - BOOKING


Sila isikan maklumat yang betul dan tepat diruang yang disediakan.
Nama :
HP No. :
Tel No. :
Email :
Tarikh Majlis : Eg. DD-MM-YYYY - 21-06-2008
Lokasi Majlis :
Dewan, Hotel, Rumah, berserta nama tempat.
Eg. Dewan Orang Ramai Hillpark Pantai Dalam, KL
Jenis Pembayaran : Tunai Bank In
Menu pilihan :
Panjangkan Maklumabalas
anda di sini :
:
Delicieux Cupcakes 5pm
 Menu terbaru di delicieux cupcakes 5pm



 CJ7 CUPCAKES

PANDAN CUPCAKES

FONDANT CUPCAKES




Menu first delicieux cupcakes 5pm







Tuesday, 22 November 2011

Delicieux Cupcakes 5pm

Anda boleh membuat pembayaran secara tunai atau bank in.

Paragraphs and Color ____________________________________________________________________________________________



Jangan rasa malu dan gusar. Hubungi kami sekarang untuk sebarang pertanyaan/ temujanji dan tempahan:

Delicieux Cupcakes 5pm
Universiti Sultan Zainal Abidin
Kampus Kusza, Gong Badak
21300 Kuala Terengganu, Terengganu

H/P: 012-9496337
E-mail : delicieuxcupcakes5pm@gmail.com



Untuk pembayaran secara tunai, sila isi borang dibawah:


Sila isikan maklumat yang betul dan tepat diruang yang disediakan.


Nama :    
HP No. :  
Tempat Perjumpaan. :  
Masa Perjumpaan :




Untuk pembayaran secara bank in, sila isi borang dibawah:



Nama :
HP No. :
Tarikh Bank In. :  
Masa Bank In :
Jumlah Bank In. :




Sila bank in ke:         Maybank  
                     156141301403 
                  Siti Fatimah Arabain


Delicieux Cupcakes 5pm

Monday, 21 November 2011

Tiba-tiba rajin (^______^)v

Hye, arini tetibe je rajin nak update...Update sal ceta kitaorg r..Psl menu, xde lg.. Klu nk suggest atau nk minta cup cakes yang korang rasa nk minta kitaorg buatkan pun blh..Ktorg tukang buat, korang design dh ltakkan nk rase pe..Jangan risau, rasanya dijamin sedap sehingga menjilat jari...hehehe... Tp t klu dh siap fikir psl menu, kitaorang akan post kat blog ni nnti k... Jgn marah eh... (^__^)v

Ktorg sibuk sikit sbb x lma g nk final exam ( walaupun bln 1 tp bg ktorg kira x lma lg lh)...hihihi... So sorilah kalau lambat...

P/S: Pada pelanggan yang berminat, sila hubungi nombor yang tertera disebelah kanan... Anda blh minta cup cakes yang beraneka mcm..Kmi akan cuba sediakan sebaik mungkin buat pelanggan kami yang tersayang...
~meow3x~

Wednesday, 16 November 2011

moh singgah baca sat

"aiya banyak bosan ma..ini blog talak manyak info ma..
manyak sulam,talak lampak itu delicieuxcupcakes 5pm punya picture sama menu lor...
lu olang mo bikin bisnes ka talak mo.."
kalau korang buka blog ni mesti terdetik kat hati korang,respon cam kat atas ni ka...
sebenarnya, kitorang ni baru je menceburi dunia bisnes ni..so sekarang kami masih 
dalam proses untuk menaik taraf bisnes kami..sekarang ni kami tengah mencipta menu 
serta resepi baru untuk pelanggan-pelanggan delicieuxcupcakes 5pm.
insya'allah dalam masa terdekat ni kami akan post gambar serta menu-menu yang ada di delicieuxcupcakes
5pm bagi mempelbagaikan serta memudahkan korang untuk membuat pilihan.
so lepas ni kami akan sentiasa update resepi-resepi terbaru kami khas bagi memenuhi citarasa korang semua...
hopefully, korang akan menghebahkan pasal delicieuxcupcakes 5pm ni kepada paklong,maklong,pakngah,makngah,atuk,nenek, saudaramara,sahabat handai,serta semua orang yang korang kenal...

Nantikan kemunculan menu-menu istimewa dari kami di delicieuxcupcakes 5pm...
                                   Coming Soon d(-_-)b

Tuesday, 1 November 2011

citer kami

Delicieux cupcakes means kek cawan yang sangat sedap...
mesti korang pikir kitorang eja delicious 2 salah...
kalau korang nak tau kitorang tak salah eja pun...hehehe =)
Itu ejaan dalam french (bahasa perancis)...
Ha lagi satu mesti korang fikir 5pm tu 5 petang kan...
kalau korang fikir macam tu, korang dah salah faham...
actually 5pm stand for lima orang gadis remaja...
nk tau details ,korang tgk la kt profile kitorang...


Delicieux cupcakes menyediakan pelbagai jenis cupcakes yang terdiri daripada cupcakes untuk majlis perkahwinan,pertunangan, hari lahir,majlis perpisahan,majlis kesyukuran dan majlis-majlis lain...
so  pada yang nak buat majlis tapi tak tau nak jamu apa pada tetamu boleh la hubungi kitorang untuk pertanyaan lanjut @ tempahan....