Wednesday, 7 December 2011

Owner x sihat....=)

Assalamualaikum ... Hye!...hehehe...Kta nk ceta apa arini ek?..Erm, sy rasa kta ceta sal owner kpd blog ni lah... Arini, 2 org kwn ktaorg iaitu timah dan asiyah...Diorang sakit kepala a.k.a demam...So mrk x dpt nk g kls keusahawanan siber...Tp x pe, yg pnting owner yg lain masih sihat walafiat...hihihi...



Korang klu singgah blog ni...Jgn bca je...Sila2 lah tgk menu or tgk gmbr2 yg ktorg upload...(^___^)v.. .Ktorg nk minta maaf sbb kadang2 je ktorg update blog ni disbbkan sibuk nak final exam...hehehe..Lgpun kadang2 wireless U ktorg ada problem sikit...Tp jgn risau...Ktorg akan sedaya upaya utk follow up dgn permintaan dr korang...

 Tanpa korang sape lah ktorang kan..Perniagaan tanpa pelanggan, umpama rumah tanpa tiang...Kan3x...heee..



P/s: Hidup ni, jgn tension sgt..Sbb Allah dah sediakan smua yg ada didunia ni sempurna...Cuma atas kta, pandai memanfaatkannya atau x...Iklan ikhlas dr sy meow..hehehe.. v(^__^)v

Sunday, 27 November 2011


Mai pakat tengok proses pembuatan cupcakes di delicieux cupcakes 5pm  d(-_-)b

Time-time cuti ni biasanye kitorang just rehat kat bilik sambil tengok movie. Tapi tetiba je rasa rajin nk buat cupcakes hari ni. So, jom kita tengok proses pembuatannya macam mana.



                                 Firstly, masukkan telur ngan gula



             Kemudian pukul telur dengan gula sampai kembang.




                        Lastly, masukkan dalam tempat pengukus dan kukus sehingga masak

             Delicieux Cupcakes Menu's
                      Chocolate Cupcakes (rm 1.00 per cup)


Orange Frozen Cupcakes (rm 1.50 per cup)


Carrot Delight Cupcakes (rm1.50 per cup)


Saturday, 26 November 2011


Delicieux Cupcakes 5pm

Cupcakes istimewa untuk semua. Terutamanya bagi mereka yang mahu meraikan majlis-majlis keramaian .

Paragraphs and Color ____________________________________________________________________________________________

Jangan rasa malu dan gusar. Hubungi kami sekarang untuk sebarang pertanyaan/ temujanji dan tempahan:

Delicieux Cupcakes 5pm
Universiti Sultan Zainal Abidin
Kampus Kusza, Gong Badak
21300 Kuala Terengganu, Terengganu

H/P: 012-9496337
E-mail : delicieuxcupcakes5pm@gmail.com



Untuk tempahan, sila isi borang dibawah:

BORANG PERTANYAAN - BOOKING


Sila isikan maklumat yang betul dan tepat diruang yang disediakan.
Nama :
HP No. :
Tel No. :
Email :
Tarikh Majlis : Eg. DD-MM-YYYY - 21-06-2008
Lokasi Majlis :
Dewan, Hotel, Rumah, berserta nama tempat.
Eg. Dewan Orang Ramai Hillpark Pantai Dalam, KL
Jenis Pembayaran : Tunai Bank In
Menu pilihan :
Panjangkan Maklumabalas
anda di sini :
:
Delicieux Cupcakes 5pm
 Menu terbaru di delicieux cupcakes 5pm



 CJ7 CUPCAKES

PANDAN CUPCAKES

FONDANT CUPCAKES




Menu first delicieux cupcakes 5pm







Tuesday, 22 November 2011

Delicieux Cupcakes 5pm

Anda boleh membuat pembayaran secara tunai atau bank in.

Paragraphs and Color ____________________________________________________________________________________________



Jangan rasa malu dan gusar. Hubungi kami sekarang untuk sebarang pertanyaan/ temujanji dan tempahan:

Delicieux Cupcakes 5pm
Universiti Sultan Zainal Abidin
Kampus Kusza, Gong Badak
21300 Kuala Terengganu, Terengganu

H/P: 012-9496337
E-mail : delicieuxcupcakes5pm@gmail.com



Untuk pembayaran secara tunai, sila isi borang dibawah:


Sila isikan maklumat yang betul dan tepat diruang yang disediakan.


Nama :    
HP No. :  
Tempat Perjumpaan. :  
Masa Perjumpaan :




Untuk pembayaran secara bank in, sila isi borang dibawah:



Nama :
HP No. :
Tarikh Bank In. :  
Masa Bank In :
Jumlah Bank In. :




Sila bank in ke:         Maybank  
                     156141301403 
                  Siti Fatimah Arabain


Delicieux Cupcakes 5pm